Oracle op weg naar nieuwe all-time highs

Oracle publiceerde gisteren nabeurs voortreffelijke kwartaalcijfers en het aandeel lijkt bij opening op weg naar een nieuwe all-time high!

Vooral in “cloud computing” is de groei enorm: 62% erbij in vergelijking met vorig jaar. Oracle groeit hier nu een stuk sneller dan concurrenten zoals Amazon en Microsoft.

Als beleggers het aandeel gaan bekijken als een groeier in cloudtoepassingen, kan de waardering nog een heel stuk hoger.

De huidige koers verdisconteert 16 keer de verwachte winst van volgend jaar en dat laat heel wat opwaarts potentieel.

Bron: Barron’s

Auteur: Maarten Verheyen

Trade suggestie

Koop de mei $47-$49 call spread en betaal maximaal $0,70.

Stop-loss: Verkoop de spread wanneer deze 50% in waarde daalt.

(leg nooit stop-loss orders in de markt voor opties maar volg dit zelf op en verkoop je positie wanneer de spread 50% in waarde is gedaald).

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.