Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Dexia in vrije val!

Dexia noteert op dit momenteel meer dan 8% lager. Het aandeel is nu in vrije val. De koers nadert de 2 euro.

De koers van Dexia is al een tijdje dalende maar nu gaat het opééns snel. Moody’s dreigt met een downgrade omdat de exposure richting Griekenland wat teveel van het goede is.

En het feit dat Dexia zich nog steeds voor een te groot deel financiert via de kapitaalmarkten, helpt ook niet.

Hier dreigt een groot probleem te ontstaan. Niet alleen voor Dexia, maar ook voor het koninkrijk België dat nog steeds garant staat voor een groot deel van de schulden.

Met andere woorden, als Dexia gaat, gaan we allemaal.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.