Schokkend: culturele verrijking blijkt financiële verarming

Dat de ongebreidelde massa-immigratie miljarden kost en weinig opbrengt, is een open deur intrappen. Van de weinige “vluchtelingen” die kunnen lezen en schrijven hebben maar enkelen een nuttig diploma. Ruim een derde van onze gevangenissen wordt bevolkt door mensen die geen Belgische nationaliteit hebben. Daar worden de mensen met dubbele nationaliteiten (zoals alle Turken en Marokkanen) dus niet eens bij gerekend.

Heel wat Europese lidstaten mogen van de Europese Commissie de begrotingsdiscipline even lossen om de massale culturele verrijking te kunnen bekostigen, zowel wat betreft opleiding als veiligheid. Waarmee de Europese Commissie toegeeft dat migratie en criminaliteit met mekaar verbonden zijn.

In Duitsland krijgen de zestien lidstaten van het federale niveau zo’n 9.3 miljard euro toegestopt om de verrijking te kunnen bekostigen en radicalisering beter op te sporen. Men mag niet uit het oog verliezen dat men vele van deze ingenieurs en dokters moet uitleggen hoe een toilet werkt, dat men zijn gevoeg niet op straat mag doen, en dat men onbegeleide vrouwen niet mag aanranden.

Duitsland trekt nog eens 11 miljard euro uit voor maatregelen in de regio’s van herkomst. Ontwikkelingssamenwerking dus, met een focus op migratie.

De Duitse burgers betalen hun volksvervanging dus niet alleen met hun bloed en hun vrijheden, maar ook met hun belastingcenten.

Bron: New Europe 28.05.2017, Die Welle

Foto: walterw.a, no changes made