Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Landbouw: de ideale contraire belegging?

Op de beurs valt er pas écht veel geld te rapen als je iets koopt met mooie verwachtingen, maar toch door de massa over het hoofd wordt gezien.

De ideale contraire belegging.

David Schrottenbaum van Merito Financial Solutions denkt bij zo een scenario momenteel aan agricultuur.

Mijnheer Schrottenbaum laat met de volgende chart zien waarom:

Hij haalt aan dat de landbouwsector één van de weinige activaklassen is die momenteel noteert tegen een historisch laag niveau!

In een wereld waar algemene valuaties vrij hoog zijn, is dat toch wel opmerkelijk te noemen.

Beleggers die hier op in willen spelen kunnen dat alvast doen met de Powershares DB Agriculture Fund ETF, deze is te vinden onder ticker ‘DBA’.

Voor diegene die waar willen voor hun geld is dit waarschijnlijk één van de betere kansen die zich momenteel presenteren op de markten.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.