Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Aandeel First Solar verdubbelde dit jaar in waarde

Wie een beetje opgelet heeft dit jaar, heeft ongetwijfeld de heropleving van de zonne-energie sector gezien.

First Solar is één van de betere aandelen in deze sector, te vinden onder de ticker “FSLR”.

De koers weet van geen ophouden en staat dit jaar al 115% in de plus.

Het management neemt echter geen genoegen met één subliem jaar en volgens Solarmagazine.nl heeft men plannen om de capaciteit uit te breiden met 1,2 gigawattpiek.

Dit zou de productiecapaciteit op 5,4 gigawattpiek brengen.

We spreken dus over een expansie van 25% de komende 2-3 jaar, en dat is aantrekkelijk voor beleggers met hernieuwde interesse voor de sector.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.