Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Deze grafieken voorspellen een rally van formaat

S&P500 maakt zich op voor een rally van formaat. Dat blijkt uit onderzoek van ‘Quantifiable Edges’.

De analisten baseren zich hiervoor op deze grafieken:

Ze ontdekten een patroon in de S&P500. Eindigt de index op de laatste dag van het jaar op de laagste stand in tien dagen?

Dan volgt een rally aan de start van het nieuwe jaar.

Dat was het geval in 1967, 1987 en 2006. En ook 2017 eindigde op deze manier.

Wil je inspelen op een stijgende S&P500?

Dan kan een ETF met hefboomwerking interessant zijn.

Dit kan je bijvoorbeeld doen met de ‘Direxion Daily S&P500 Bull X3 ETF’, die je kan vinden onder de ticker ‘SPXL‘.

Zo heb je al direct een mooie opportuniteit te pakken terwijl het jaar amper begonnen is.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.