Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

AMD: technische uitbraak naar beneden

Het ziet er somber uit voor aandeelhouders van AMD, de Amerikaanse producent van microchips en videokaarten.

Het aandeel breekt naar beneden uit. Dat blijkt uit een analyse van Lawrence Tentarelli, de succesvolle technisch analist.

AMD situeert zich onder het 50, 100 en 200 daags gemiddelde.

Dit zijn de blauwe, rode en groene lijnen op onderstaande grafiek van Tentarelli.

Tentarelli laat weten nog altijd in een short positie te zitten. De analist verwacht dat de koersen nog verder zullen zakken.

Wil je inspelen op een verdere daling van het aandeel, dan kun je net zoals Tentarelli short gaan op AMD. Je vindt het aandeel onder de ticker AMD.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.