Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Dit technisch patroon doet traders watertanden

De opkomende markten zijn sinds het begin van 2016 weer hot.

Dit weet ook onafhankelijk trader Al Sabogal.

Eerder werkte hij als head trader een beleggingsfirma met 10 miljard onder beheer. Zeker iemand die je serieus mag nemen dus.

Binnen de opkomende markten springt Telefonica Brasil SA in het oog.

Dit is een aandeel dat volgens Sabogal achtergebleven is.

Er is sprake van een opwaartse beweging die heeft gezorgd voor een technische uitbraak.

Dit is exact het soort technisch patroon dat traders als Sabogal doet watertanden.

En als big boys als Sabogal het interessant vinden, dan is het dat ook.

Dit aandeel is te vinden onder ticker ‘VIV’.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.