Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Dit aandeel is een klepper van formaat in de goudmijnsector

Goud doet het dit jaar – tegen de verwachting in van velen – erg goed.

De val van de Amerikaanse dollar lijkt het geschikte moment om grondstofaandelen op te pikken.

Zo denkt ook Grant Beasley.

Deze trader heeft met “Semafo Inc.” een klepper van formaat gespot in de goudmijnsector.

Binnenkort wordt de ‘Bongou’ mijn opgestart. Deze mijn zal de productie van Semafo verdubbelen van 200.000 ounces tot maar liefst 400.000 ounces!

Ook zie je op de grafiek een mooi technisch patroon, zowel een uitbraak uit bodem alsook een uitbraak uit een ‘bull flag’.

Het ziet er dus zowel fundamenteel als technisch erg mooi uit voor dit aandeel.

Je kan dit aandeel terugvinden onder de ticker SMF.TO.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.