Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Thaise beurs lijkt niet te stoppen

Thailand is geliefd voor zijn gastvrijheid en mooie natuur.

Maar ook de Thaise beurs is geliefd bij beleggers.

Kijk maar eens naar onderstaande grafiek van Aksel Kibar, de beheerder van ‘TechCharts’.

Van begin 2013 tot recent werd er gewerkt aan een soort hogere bodem. Dit is in feite een consolidatie na de zeer sterke opwaartse beweging die je zag na de crash van 2008.

Deze basis werd vrij recent de voedingsbodem voor een erg sterke uitbraak naar boven.

Aksel illustreert dit nogmaals met de volgende grafiek:

De Thaise beurs is niet te houden, zo lijkt het!

Kibar geeft in de bovenste grafiek – mocht je het gemist hebben – dan ook alvast een eerste target mee van 2065 op de gebruikte index.

Er is dus nog genoeg ruimte voor de Thaise beurs om door te stijgen.

Beleggers kunnen daarop inspelen door de ‘iShares MSCI Thailand ETF’ te kopen.

Deze ETF noteert onder de ticker ‘THD’.

Het is alvast een no-brainer voor beleggers die zich internationaal willen diversifiëren.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.