Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Speculeren op een koersdaling van deze 6 aandelen

Op de beurs hoor je vaak alleen maar welke bedrijven je moet kopen, kopen en nog eens kopen.

Je kan het proces ook omdraaien en beginnen met verkopen. Je neemt dan een short positie in op een bedrijf dat er NIET goed voor lijkt te staan, om zo te profiteren van een daling.

De mensen van ChartSeer hebben alvast zes bedrijven gevonden die momenteel slechte technische patronen vertonen. De verwachting is dat deze nog een stuk verder kunnen dalen.

ChartSeer heeft ze alvast even in één afbeelding bij elkaar gezet:

Het gaat hier om de 6 volgende bedrijven:

BLL: Ball Corporation, een Amerikaans bedrijf gevestigd in Colorado dat zich bezighoudt met het maken van glazen & metalen verpakkingen.

CCE: Coca Cola European Partners, de frisdrank producent.

CHKP: CheckPoint Systems, een van de bekendere bedrijven in o.a. digitale veiligheid.

HAS: Hasbro Inc, een multinational in speelgoed en bordspellen.

MOMO: Momo Inc, een Chinees software bedrijf, voornamelijk bekend om hun messaging platform.

PM: Philip Morris International, de sigaretten en tabaks fabrikant wiens producten worden verkocht in meer dan 180 landen.

Wil je de long/short ratio van je portfolio meer in balans brengen? Dan kun je speculeren door een short positie in te nemen op bovenstaande aandelen.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.