Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Dit aandeel is een juweeltje in de medische marihuana sector

Medische marihuana is hot: het is een gigantische groeimarkt.

De invloei van kapitaal in deze sector is dan ook echt enorm.

Edward Gofsky, een onafhankelijke trader uit in Vancouver heeft een juweeltje ontdekt in deze sector.

Hij presenteert zijn vondst met deze grafiek:

Het gaat hier over ‘The Hydropothecary Corporation’. Het bedrijf teelt op natuurlijke wijze, dus zonder synthetische producten of pesticiden.

Als we de grafiek van dichterbij bekijken, dan zien we een Cup & Handle’ formatie: een uiterst sterk technisch signaal voor een explosieve opwaartse beweging.

Na deze stijging, volgde een consolidatie. Dat is niet meer dan normaal na zo’n sterke opwaartse beweging.

Het is echter weer opletten geblazen. Het aandeel is recent weer uitgebroken uit zijn consolidatie, om vervolgens weer een spurt omhoog in te zetten.

Je kan van deze beweging profiteren door het bedrijf te zoeken onder de ticker ‘THCX’ en een long positie in te leggen.

Volgens Gofsky kan dit aandeel je naar hogere sferen brengen.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.