Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Alibaba: nieuwe opwaartse beweging op komst?

Amazon, de Amerikaanse boekenwinkel is getransformeerd tot een van de grootste bedrijven ter wereld.

Oprichter Jeff Bezos is in Amerika de koning van het (online) retail imperium.

In China hebben ze echter ook een grote heer rondlopen, namelijk Jack Ma.

Jack Ma is de CEO en oprichter van Alibaba Group. Deze gigant uit het oosten heeft net iets minder geschiedenis dan Amazon, maar zeker evenveel potentieel voor beleggers.

Het is – net zoals Amazon – een zeer snel groeiend bedrijf en een lievelingetje van beleggers.

Dat is dan ook volledig terecht, want de prestaties van Jack Ma en Alibaba liegen er niet om.

Matt, een onafhankelijke trader die je kan vinden onder de naam ‘commander10’ op Twitter, ziet een kans om te profiteren van Alibaba.

Matt ziet hier een omgekeerd ‘Head & Shoulders’ technisch patroon verschijnen.

Een patroon dat volgens Matt een indicatie is dat de volgende opwaartse beweging in dit aandeel wel eens voor de deur zou kunnen staan.

Zeker dus eentje om in de gaten te houden.

Een doorbraak van het $192 niveau zou alvast een indicatie zijn dat het de goede kant opgaat met deze technische analyse.

Alibaba Group noteert onder de ticker ‘BABA’.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.