Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Positieve technische ommekeer voor Tesla

Tesla is een bedrijf dat het een en ander in gang heeft gezet.

Daarnaast is het een heel erg polariserend bedrijf.

Tesla heeft veel fans, maar ook heel wat tegenstanders.

Iemand die het sentimentele gedoe rond het aandeel gestolen kan worden is John van BullishChartPatterns.

Deze ervaren trader let liever op de prijs en hoe het aandeel zich gedraagt.

John ziet bij Tesla nu een technisch patroon verschijnen dat je kan classificeren als een ‘bullish reversal’.

Hierbij is er een positieve technische ommekeer in het aandeel.

Je ziet dit aan de blauwe cirkel in deze grafiek:

Het 200 daags gemiddelde zorgde in dit geval voor de ommekeer.

Dat is vaak een goed signaal voor speculanten om het aandeel van dichtbij op te volgen.

John zit in ieder geval in een long positie om te profiteren van deze ommekeer na de recente daling.

Je kan Tesla vinden onder ticker ‘TSLA’.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.