Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan: profiteer van de opkomst van robots

Er lijkt geen job meer op aarde die niet zal worden ingepalmd door robots.

Robots zijn nooit ziek, klagen nooit, zijn extreem nauwkeurig en op lange termijn zijn ze zelfs goedkoper dan werknemers.

Dat klinkt als een beangstigende toekomst, maar je kan het ook zien als een opportuniteit.

Dat is ook exact wat Tony Daltario van Investor Valley doet.

Robotica & automatisatie is zonder enige twijfel de toekomst en dat presenteert weer een gigantische opportuniteit voor beleggers.

Daltario ziet dan ook 2 manieren voor het grote publiek om hierop in te spelen.

Zo heeft Daltario het over de ‘Robo Global Robotics & Automation ETF’ en de ‘Global X Robotics & Artificial Intelligence ETF’.

Deze ETFs zijn te vinden onder ticker ROBO & BOTZ.

De rendementen van deze ETFs in 2017 waren in ieder geval fantastisch!

ROBO ging in 2017 maar liefst 44% omhoog.

BOTZ deed het nog beter door het jaar af te sluiten met een winst van 58%!

Ondertussen zitten we in 2018 en zijn beide producten fors uit de startblokken geschoten.

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en profiteer van de opkomst van de robots.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.