Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Een korte termijn trade voor valuta traders

Om een stapje voor te zijn op de rest van de markt, gebruiken traders technische indicatoren.

RSI, MACD, Bollinger Bands zijn bekende voorbeelden.

‘Fibonacci Retracement Levels’ is een indicator die vaak onderschat wordt.

Deze is genoemd naar Leonardo Fibonacci, een Italiaanse wiskundige uit de middeleeuwen.

Wil je meer weten over deze indicator, dan vind je hier meer info.

FibStalker.com past deze technische indicator toe op de ratio koers van de Nieuw-Zeelandse Dollar tegenover de Amerikaanse Dollar. Of in het ‘traders Chinees’: NZDUSD.

Hierdoor bekomt men voor deze ratio een eerste en tweede korte termijn koersdoel van 0.7251 en 0.7211.

FibTrader speelt in op een daling van de Nieuw-Zeelandse Dollar (NZD) tegenover de Amerikaanse Dollar (USD).
Dit is een leuke korte termijn trade voor de valuta traders, aldus FibTrader.

Zo kun je een beetje wegblijven van de hysterie die momenteel lijkt te heersen in de aandelen, grondstoffen en obligatiemarkten.

Wees er wel van bewust dat dit een erg korte termijn trade is.

Heb je interesse hierin, dan wacht je best niet te lang met deze op te nemen in je portfolio.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.