Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Profiteer van aankomende ‘short squeeze’ voor dit aandeel

Abercrombie & Fitch is een erg bekend Amerikaans kledingmerk met zijn hoofdzetel in Ohio.

Het bedrijf werd in 1892 in New York City opgericht door David Abercrombie en Ezra Fitch en is ook de eigenaar van Abercrombie Kids & Hollister Co.

Het bedrijf ziet al geruime tijd de inkomsten dalen en heeft het erg moeilijk.

Op de website marketchess.com verscheen deze grafiek van trader ‘ChessNwine’.

Volgens hem is ‘Abercrombie & Fitch’ een interessant aandeel.

Hij ziet een technische uitbraak vanuit een ‘bull flag’ formatie. Dit zou volgens hem wel eens kunnen leiden naar hogere prijzen.

Zeker als je weet dat er heel veel mensen een short positie hebben in dit aandeel en die zullen naar alle waarschijnlijkheid hun posities binnenkort – naar mate het aandeel verder en verder stijgt – sluiten, en dus de aandelen die ze verkocht hebben destijds terug moeten kopen voor de verliezen hoger oplopen.

Dit kan de prijs op korte tijd een heel stuk hoger duwen, mocht dit daadwerkelijk het geval worden.

Het earnings rapport komt pas over een maand dus ‘ChessNwine’ ziet de kans nu om te profiteren van een aankomende ‘short squeeze’, zoals dat heet.

Het is een trade die de komende paar weken wel erg interessant zou kunnen blijken.

Je kan het aandeel ‘Abercrombie & Fitch’ dan ook vinden onder de ticker ‘ANF’ om er vervolgens een long positie op in te nemen.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.