Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Lieveling onder de halfgeleiders in de startblokken voor nieuwe monster rally?

De markt voor halfgeleiders – in het engels beter bekend als de ‘semiconductors’ – doet het enorm goed en verslaat het leeuwendeel van de markten, zowat overal ter wereld.

Er is geen tekort aan beleggers en speculanten die een mooie cent bijverdienen door gewoon in te spelen op de sterkste trends van het moment.

Dat kan je ze zeker ook niet kwalijk nemen, ‘momentum investing’ of simpelweg de ‘trend volgen’ is namelijk een van de betere renderende strategieën die je kan hanteren op de financiële markten.

Kopen op een – soms zeldzame – dip in de prijs bij een gewoonlijk ijzersterk aandeel is dan door de band genomen ook een zeer lucratieve zet, zo weet ook onafhankelijk trader Anthony Maceroni.

Maceroni ziet momenteel zijn kans schoon om te profiteren van een relatief kleine dip in de prijs van Micron Technology, een bedrijf dat erg sterk presteert.

Maceroni laat zien dat we klaar zijn om een nieuw hoogtepunt te bereiken met Micron.

Deze trader ziet de prijs na deze technische uitbraak minimaal oplopen tot het vorig hoogtepunt, dat ligt op zo’n $50.

Een goede 10% rendement moet hier dus zeker op korte termijn haalbaar zijn, en waarschijnlijk nog een stuk meer zodra het vorig hoogtepunt doorbroken is.

Het is dus zeker een aandeel die je – op zijn minst – in de gaten moet houden, aldus Maceroni.

Je kan ‘Micro Technology’ vinden onder ticker ‘MU’.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.