Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Negen sterk presterende ETFs die je zeker en vast niet mag mislopen

Sinds de – toch wel erg scherpe – correctie die we recent gehad hebben, is er sprake van een mooi herstel in de indexen.

Op de website StockTwits is er een onafhankelijke trader die je kan vinden onder de naam ‘1SimpleTrader’.

Deze trader illustreert de indrukwekkende rebounds mooi met een collage van verschillende activa, die de leiding lijken te nemen in de race naar hogere valuaties.

Sommige van deze ETFs zitten zelfs al op nieuwe all time highs, ondanks dat dit niet het geval is voor de grote indexen.

Dat zegt veel over de sterkte van de onderliggende trends.

Volgens 1SimpleTrader zouden de bovenstaande activa het erg goed moeten doen de komende tijd, en is het dus hoog tijd om ze heel erg goed in het oog te houden.

De tickers en productnaam van de ETFs in kwestie zijn als volgt:

  1. HACK: ‘ETFMG Prime Cyber Security ETF’
  2. XAR: ‘SPDR S&P Aerospace & Defence ETF’
  3. KBE: ‘SPDR S&P Bank ETF’
  4. SOCL: ‘Global X Social Media ETF’
  5. KRE: ‘SPDR S&P Regional Banking ETF’
  6. SMH: ‘VanEck Vectors Semiconductor ETF’
  7. XLK: ‘SPDR Select Sector Fund – Technology ETF’
  8. QQQ: ‘PowerShares QQQ Trust – Technology ETF’
  9. XLY: ‘SPDR Select Sector Fund – Consumer Discretionary ETF’

Het zal waarschijnlijk voor zowat al deze ETFs niet lang meer duren voor we nieuwe highs zien verschijnen.

Enkele ETF’s zoals de Cyber Security (HACK) en de Social Media (SOCL) ETF lieten al nieuwe highs optekenen.

Laat deze opportuniteit dus niet aan je voorbijgaan en profiteer van de laatste koopjes op de financiële markt zolang het nog kan.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.