Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Dit social media aandeel is jarenlang achtergebleven maar is nu bezig aan een grote comeback!

Twitter is een van de weinige ‘social media’ bedrijven die het toch wel moeilijk heeft gehad de afgelopen aantal jaren…

Zeker als je gaat kijken wat betreft de relatieve performance tegenover een social media mastodont zoals Facebook, het verschil is dan duidelijk écht gigantisch.

De ‘Global X Social Media ETF’ – een mandje als het ware van social media aandelen – deed het de afgelopen jaren ook al heel erg goed en dat terwijl zijn grootste holding – Twitter dus – het erg slecht deed.

Echter is daar sinds vrij recent verandering in gekomen, en is Twitter samen met de andere bedrijven in zijn sector bezig aan een mooi traject.

Dat is ook de beheerder van de website ‘LightningAlerts’ niet ontgaan, hij ziet wat betreft het technische aspect hier niet alleen een mooi stijgende trend maar ook een veelal positief patroon dat een ‘bull flag’ heet die nu doorbroken is naar de bovenkant.

Er zit dus nog heel wat potentieel in dit aandeel zo lijkt het, de inhaalrace ten opzichte van zijn collegas is pas net begonnen en er is nog een hele weg te gaan voor dit aandeel als we de man achter ‘LightningAlerts’ mogen geloven.

Er zit in ieder geval op dit moment erg wat momentum achter dit aandeel en dat is toch wel een factor dat heel wat speculanten graag zien. De tijd lijkt dus rijp voor een snelle slag te slaan in dit social media bedrijf dat zijn weg naar boven terug heeft ingezet na een jarenlange zware val.

Je kan ‘Twitter Inc’ vinden onder ticker ‘TWTR’.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.