Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Staat dit Chinees aandeel na een mooie stijging klaar om een duik van formaat te nemen?

Jianpu Technology is een online platform dat financiële producten aanraadt en deze doorverwijst naar consumenten.

Het aandeel heeft het de laatste tijd erg moeilijk, de reden hiervoor is dan ook dat er deze week sprake was van een grotere verliespost dan analisten die het bedrijf volgen hadden verwacht.

Het aandeel begon dit jaar rond de 6.5 USD om vervolgens snel door te stijgen naar net onder de 10 USD, echter staan we ondertussen al in de min voor dit jaar en is het aandeel bezig aan een traject dat toch wel een beetje begint te lijken op een vrije val.

De onafhankelijke & anonieme trader ‘1SimpleTrader’ die vaak actief is op StockTwits is dit ook niet ontgaan, hij verwacht dat dit aandeel zelfs vanaf dit punt nog een heel stuk lager kan gaan op korte tijd.

De onderstaande grafiek is er dan ook eentje van hem/haar:

Je ziet zeer duidelijk de uitbraak naar beneden door maar liefst 2 steunniveaus heen in één dag, iets dat je als aandeelhouder van dit bedrijf zeker en vast niet wil zien.

Het zal dan ook niemand verbazen mochten teleurgestelde aandeelhouders het hierbij laten en op weg gaan naar wat zij denken dat betere oorden zijn.

1SimpleTrader denkt dan ook dat het aandeel terug kan gaan naar waar het begin december stond, en dat is net onder de 5 USD.

Een perfect moment dus om een short positie te openen en te profiteren van dit aandeel dat naar alle waarschijnlijkheid klaar staat om te kelderen de komende weken.

Je kan ‘Jianpu Technology Inc’ vinden onder ticker ‘JT’.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.