Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Een interessant biotech aandeel dat klaar staat voor een gigantische uitbraak

Biotech is de laatste tijd erg goed bezig en laat de rest van de activaklasse mooi achter zich.

Daar lijkt momenteel ook geen aan te komen, zo lijkt de hele biotech sector dag na dag aan sterkte te winnen en de index klaar om nieuwe hoogtepunten te maken.

Als je bezig bent met speculeren of beleggen is het vaak moeilijk om activaklasse na te lopen en vaak is dit ook niet het beste plan.

Je kan beter zoeken naar aandelen die achter zijn gebleven en toch evengoed goede toekomst prospecties hebben.

Een aandeel zoals ‘Keryx Biopharmaceuticals’ bijvoorbeeld.

Een anonieme trader onder de naam van ‘LightningAlerts’ denkt dat dit aandeel nog veel hoger kan zodra de weerstandlijn die je op onderstaande grafiek ziet doorbroken is.

Zodra deze weerstand doorbroken is kan het aandeel direct een 10-20 procent hoger en dat is voor jullie traders ruim voldoende om een mooi rendement te realiseren.

Het lijkt dan ook en goed moment om de menigte voor te zijn en nu dit aandeel dat klaar staat voor een gigantische doorbraak te kopen.

Je kan dit aandeel vinden onder ticker ‘KERX’.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.