Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

De technologiesector maakt zich klaar voor een opwaartse explosie

Technologie is al een hele tijd het paradepaardje van de Amerikaanse aandelenmarkt en de sector lijkt maar van geen ophouden te willen weten.

Bekende aandelen zoals Netflix, Amazon en dergelijke weten van geen ophouden en behalen het ene hoogtepunt na het andere.

De correctie waar sprake van was vorige maand is – mede door de bekende FANG aandelen – bij de technologie index al volledig uitgewist, een feit dat toch wel veel vertrouwen inboezemt.

Volgens mijnheer Wolfe van de website ‘everytimeicash’ is het koersgeweld overigens lang niet aan zijn einde, en staat de NASDAQ klaar voor een nieuwe sprong opwaarts!

Hij illustreert dit met volgende grafiek:

Volgens Wolfe is deze index bezig met sterkte op te bouwen om vervolgens op korte termijn een explosieve beweging naar boven te laten zien.

De NASDAQ is in deze afbeelding vertegenwoordigd door de ‘PowerShares QQQ Trust Series 1 ETF’ en dit is dan volgens Wolfe ook een mooie manier om op algemene sterkte in de technologiesector in te spelen.

Je zou er dus goed aandoen om deze sector en bovenstaand weerstand niveau (te zien net boven de blauwe pijltjes op de grafiek) erg goed in de gaten te houden.

Zodra deze weerstand doorbroken is gaan naar alle waarschijnlijkheid alle remmen los en zullen we een versnelling zien van het opwaartse momentum.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.