Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

De Chinese internet underdog staat klaar voor een nieuw hoogtepunt

Chinese aandelen hebben het erg mooi gedaan – ondanks de constante stroom van pessimisme uit zowat elke hoek van de beleggingswereld – en de toekomst ziet er nog altijd erg mooi uit voor deze economische grootmacht.

De paradepaardjes onder de Chinese aandelen zijn o.a. giganten zoals Alibaba & Tencent, maar er zijn nog heel wat andere aandelen die mooie kansen bieden voor beleggers die geïnteresseerd zijn in dit land dat maar liefst 1.4 miljard inwoners telt.

Zo is er Baidu Inc, een bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop diensten en goederen met als platform het internet en ook – een minder bekend aspect van het bedrijf – bezig is met het revolutionaire thema dat ‘artificiële intelligentie’ heet.

Volgens de beheerder en uitgever van HighChartPatterns is er een mooie opportuniteit die zich aandient wat betreft dit aandeel, en de volgende grafiek zou dat duidelijk moeten maken:

Er is weer algemene sterkte te bekennen in de Chinese internet aandelen de laatste paar weken en dat laat Baidu ook duidelijk zien door recent een opwaartse uitbraak te bewerkstelligen.

Het aandeel doorbrak het $260 niveau – hier lag de weerstand zoals je kan zien op de grafiek – en dit is volgens HighChartPatterns het moment om in te spelen op een verdere stijging van dit aandeel.

Zolang het aandeel deze uitbraak boven $260 kan vasthouden is er een dikke kans dat we zeer binnenkort een rally inzetten met als doel het $300 niveau.

Je kan ‘Baidu Inc’ vinden onder de ticker ‘BIDU’.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.