Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

De perfecte manier om de hype rond dit mysterieuze fruit te bespelen!

Een van de meest populaire fruitsoorten van het moment is ongetwijfeld de avocado.

Een tijdje terug hoorde je er eigenlijk nooit iets over en nu is het echt een trend geworden, voornamelijk onder jongeren.

De avocado zit vol met gezonde vetten, antioxidanten en is o.a. goed voor je ogen, hart en haar, het is dus geen wonder dat dit fruit met open armen – of mond – ontvangen wordt door velen.

Nu kan je denken dat dat misschien wel iets leuks is om als belegger op in te spelen, en dat is inderdaad ook het geval.

Echter is het niet gemakkelijk om een manier te vinden om in te spelen op deze hype, je kan aandelen kopen van bedrijven die van allerlei fruit telen waaronder avocados maar dat is meestal een slecht idee, waarom zou je überhaupt – als je denkt dat avocado prijzen omhooggaan – een aandeel van een bedrijf kopen waarvan maar 15% van de omzet komt uit het verkopen van avocados?

Vrees echter niet, deze trade zal je door de man achter de schermen van ‘OptionMillionaires’ perfect kunnen uitvoeren, hij heeft namelijk een bedrijf in het oog dat zuiver en alleen avocados teelt en verkoopt!

Ik heb het hier over Calavo Growers, een Amerikaans bedrijf dat zijn hoofdkwartier in Californië heeft.

OptionMillionaires presenteert jullie de volgende grafiek:

Er is buiten de fundamentele trend ook sprake – na een consolidatie van een aantal maanden – van een mooie technische uitbraak boven het significante $90 niveau, een niveau dat dit jaar al 2 keer als weerstand optrad.

Dit is iets dat traders toch wel wat vertrouwen zou moeten inboezemen, zeker als je dit combineert met de MACD technische indicator die nu ook een positieve draai aan het maken is.

De koers kan volgens OptionMillionaires binnenkort opmars beginnen maken naar de 3 cijfers, dus laat niet op je wachten en voeg ‘Calavo Growers Inc’ toe aan je watchlist, je kan dit bedrijf vinden onder ticker ‘CVGW’.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.