Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Exploiteer de correctie in de aandelenmarkten en koop dit Indisch vastgoedbedrijf

Het ziet er goed uit voor India, het land kent een enorme groei – zowat de snelste groei ter wereld – en de vele armen in het land worden met de dag meer en meer opgetild naar de steeds verder uitbreidende middenklasse.

Een erg positief fenomeen dus, zowel op menselijk als economisch vlak. Zodra er meer en meer mensen ook meer en meer geld te besteden hebben, zal je dat ook kunnen zien aan een drastische gedragswijziging in de manier waarop ze hun geld spenderen en hoeveel.

Zo is het dus geen verrassing dat bijvoorbeeld bedrijven die actief zijn op de vastgoedsector het erg goed doen, om een van de sectoren die een mooie groei zien eruit te halen.

Zo weet ook Aksel Kibar, een gediplomeerd technisch analist en de man achter het blog TechCharts.

Kibar ziet nu dan ook een mooie opportuniteit – zowel technisch als fundamenteel – in het bedrijf op de onderstaande grafiek, namelijk ‘IndiaBulls Real Estate Ltd.’:

Kibar ziet hier een erg mooi instapmoment verschijnen om een positie in te nemen en zo gebruik te maken van de recente correctie in dit aandeel.

Het aandeel is namelijk een beetje afgezwakt na een enorme sterke rally de afgelopen jaren. Dit ligt echter meer aan de zwakte in de globale indexen dan aan het bedrijf zelf. Dit feit geeft jou als belegger de kans om de aandelen van dit bedrijf goedkoop op de kop te tikken!

Het aandeel bevindt zich momenteel ook op zowel een steun als een (stijgende) trendlijn en dat is een ideaal moment om toe te slaan!

Je kan dit IndiaBulls Real Estate vinden onder ticker ‘INRL.NS’.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.