Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

De naam is Bond… Treasury Bond

Amerikaanse obligaties – de zogeheten ‘US Treasury Bonds’ – zitten al bijna veertig jaar in een stierenmarkt.

Dit is uitzonderlijk op de financiële markten en over het einde van deze stierenmarkt wordt al jaren gespeculeerd.

Beleggers die een mooie slag willen slaan door het kopen van obligaties moeten echter opletten.

Al is het maar een tijdelijke tactische zet waar ingezet wordt op een tegentrendse beweging, aangenomen dat de trend nu eindelijk toch gekeerd zou zijn…

Een trader die bekend is onder de naam ‘Burak’ -en eveneens de oprichter is van de website TradingChannels- ziet deze opportuniteit ook zo klaar als een klontje.

Hij laat dat dan ook zien met deze grafiek, inclusief commentaar (in het Engels):

Burak verwacht een grote rally.

Mocht er een kleine reactie komen in de prijzen, dan is dat volgens Burak een ideaal moment om gepositioneerd te raken voor de komende rally.

Je kan deze trade uitvoeren door de ‘iShares 20+ Year Treasury Bond ETF’ te kopen (ticker: TLT).

Voor diegene die het iets meer speculatief willen aanpakken is er ook de ‘DirexionDaily 20+ Year Treasury Bull ETF X3’ (ticker: TMF).

Deze ETF heeft een driedubbele hefboom en is dus iets voor de traders met een grotere overtuiging en tolerantie voor risico.

De tijd blijkt dus weer daar om in te spelen op een terugkeer van Bond… Treasury Bond.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.