Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Misschien wel de beste manier om in te spelen op een stijgende goud & koperprijs

Freeport-McMoran is een van de bekendste bedrijven in de grondstoffensector. Dit mijnbedrijf heeft zijn hoofdkwartier in het Amerikaanse Arizona.

Ze zijn vooral actief in koper en goud: beide grondstoffen presteren de laatste tijd goed.

Dat is ook aan de koers van Freeport-McMoran te zien.

Alex van de website MacroOps ziet een mooie kans in dit aandeel om nu een long positie in te nemen, voor zij die dat nog niet gedaan hebben.

Volgens Alex is er sprake van een uitbraak boven het 200 daags gemiddelde en nu een hertesting.

Dit zou een mooi kooppunt moeten zijn voor diegene die interesse hebben in dit bedrijf en positieve vooruitzichten hebben over koper & goud.

Het zou pas het begin kunnen zijn van een seculaire trend die reeds 2 jaar geleden begonnen is, en naar alle waarschijnlijkheid nog een aantal jaartjes verder kan!

Zolang de prijs boven het 200 daags gemiddelde blijft is het dan ook een goed idee om ‘Freeport-McMoran’ aan te kopen en zo in te spelen op een verdere stijging van deze grondstoffengigant.

Je kunt dit bedrijf op de New York Stock Exchange vinden onder ticker ‘FCX’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.