Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Deze groene groeisector geeft je weeral eens een geweldige opportuniteit

Alternatieve energie is een enorme groeisector.

Op de wereldwijde energiemarkt neemt alternatieve energie al een vrij betekenisvol deel in.

In vergelijking met steenkool valt dit aandeel -voorlopig- nog in het niets.

De groei die nodig is om op korte tijd zo een winst aan marktaandeel te realiseren is dan ook enorm, laat dat duidelijk zijn.

Een geweldig voorbeeld hiervan is de zonne-energiesector.

Deze sector speelt al een tijdje de pannen van het dak.

De kost om zonne-energie op te wekken wereldwijd is dramatisch gedaald en het aantal installaties van zonnepanelen is enorm gestegen.

TML Trader – een actief lid op de website TickerMonkey – is iemand die ook erg enthousiast is over deze sector, en nog meer over een specifiek aandeel in deze sector.

Het gaat hier over het Amerikaanse First Solar Inc.

TML Trader ziet op de grafiek onderaan van First Solar een ‘Cup N Handle’ patroon ontwikkelen dat bijna voltooid is. Dit zou een optimaal kooppunt moeten geven aan zij die dit aandeel in het vizier hebben.

Het ‘Cup N Handle’ is vaak een enorm explosief technisch patroon. Van zodra deze de weg naar boven inzet is het dan ook bijna niet af te stoppen.

Dit technisch patroon gecombineerd met een geweldige fundamentele trend geeft je dan nu ook een scenario waarin zowel lange termijn beleggers alsook korte termijn speculanten een mooie cent kunnen meepikken van deze trend.

Het zou dus een erg goede zet kunnen blijken om dit bedrijf op te nemen in je portfolio.

Je kan dit bedrijf vinden door te zoeken naar ‘First Solar Inc’, onder ticker ‘FSLR’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.