Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Dit prijswinnend uraniumbedrijf is deze week nog aantrekkelijker geworden

Zij die zichzelf zien als contraire beleggers kunnen op dit moment absoluut niet naast de meest contraire belegging op aarde kijken op dit moment, en dat is zeker weten uranium.

Als je weet dat grondstofmarkten van nature erg cyclisch zijn en dat dit in de uraniummarkt nog een stukje erger is, dan is het nu zeker het moment om die sector goed in de gaten te houden, het is namelijk zo dat de gemiddelde all-in kostprijs van een uraniumproducent boven de 50-60 USD ligt, en de prijs momenteel noteert rond de 20 USD.

Een terugkeer naar boven de 50 USD is dan ook – op verloop van tijd – zowat gegarandeerd!

Het is dan ook een erg goed moment om in de tussentijd de betere projecten te kopen die deze sector te bieden heeft.

GlobeNewsWire heeft de wereld gisteren laten weten dat Fission Uranium – een bedrijf dat voor zijn geweldige activa in de grond een prijs heeft gewonnen – nu een zeer gerenommeerde analist heeft aangetrokken die het bedrijf nog beter moet maken.

Het gaat hier over Rob Chang, voormalige hoofdanalist grondstoffen bij Cantor Fitzgerald en in het eerste kwartaal van 2016 de winnaar van de ‘Best Precious Metals Analyst’ prijs.

Ze zijn bij Fission dus niet bezig met alleen een mooi project te ontwikkelen maar ook met een team van wereldklasse samen te stellen.

Volgens Chang zelf is het momenteel wachten op het onvermijdbare, namelijk een sterke stijging in de prijs van uranium de komende jaren, iets waarvan een bedrijf als Fission Uranium enorm van zal profiteren.

Het is dus momenteel een goed idee om van de komende maanden gebruik te maken en de betere projecten in de uraniumsector eruit te halen en deze toe te voegen in je portfolio.

Je kan alvast beginnen met ‘Fission Uranium’, welke je kan vinden onder de ticker ‘FCU’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft een positie in het hierboven besproken effect.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.