Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Deze snelgroeiende financiële dienstverlener laat de rest ver achter zich

Square Inc is een nog vrij jong maar snel groeiend bedrijf dat zich situeert in de financiële sector, om specifieker te zijn die van de software dat betrekking heeft op mobiele betalingen, creditcards en dergelijke.

Het bedrijf heeft de laatste jaren een enorme groei achter de rug en dat zullen aandeelhouders geweten hebben, zo een 2 jaar terug stond het aandeel nog rond de $10 en op het moment van schrijven staat het boven de $46, van een enorme prestatie mag dus wel gesproken worden!

En er lijkt – ondanks de recente correctie – geen einde te komen aan de opmars van deze aandelen, zo denkt ook de erg ervaren ‘Trader Stewie’ van de website ArtOfTrading te weten, hij presenteert ons de volgende grafiek met bijgevoegd commentaar:

Stew denkt dat er momenteel sprake is – net zoals in november en december vorig jaar – van een ‘falling wedge’ technisch patroon, iets wat erg vaak uitdraait op een behoorlijke koersrally, en dat is exact wat Stew nu verwacht.

Zijn eerste 2 koers targets – zoals je ziet op de grafiek zelf – zijn dan ook 55 en 58 USD, en dit zou volgens Stew een erg goed niveau zijn om in te stappen in dit aandeel alvorens het nieuwe koersgeweld begint.

Wees er dus op tijd bij en voeg ‘Square Inc’ toe aan je verlanglijstje, je kan dit doen door te zoeken naar ticker ‘SQ’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.