Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Dit cyber-security bedrijf staat klaar voor een rally van formaat

Het is denk ik voor niemand onopgemerkt gebleven dat er de laatste jaren veel sprake is van cyberaanvallen, mensen of instanties die gehackt worden en van allerlei andere misdadigheden die via het internet plaatsvinden.

Jaar na jaar neemt het internet meer en meer van de wereld in en toch is het zorgen voor een veilige cyberwereld precies niet altijd een échte prioriteit geweest, tot voor kort.

Dat er nood is aan meer veiligheid op het internet, daar zal denk ik nu iedereen wel mee akkoord gaan na de heisa die we recent hebben gezien in de veelal geopolitieke sferen.

Dat geeft je als belegger natuurlijk ook weer eens kans om in te spelen op een groei in de cyberveiligheid sector, iets dat ook voor Ian McMillen van TheChartLife zeker niet onopgemerkt is gebleven, hij presenteert ons de volgende chart waarop je de koersontwikkeling van het bedrijf FireEye ziet, een van de grotere bedrijven op het gebied van internetveiligheid.

Volgens McMillen is er hier sprake van een afgerond bodemproces dat de fundamenten heeft gelegd voor een lange termijn trend naar boven.

Je kan dit afleiden door het feit dat er sprake is van een technisch uitbraak boven zowel de schuin aflopende trendlijn alsook de horizontale weerstandslijn.

Het plaatje is zo klaar als een klontje, de cyberveiligheidssector gaat nog een heel stuk hoger gaan en het zou zeer goed kunnen dat bedrijven als FireEye de mars naar boven zullen leiden, en zo dan ook hun aandeelhouders op termijn rijkelijk zullen belonen.

Deze opportuniteit mag je eigenlijk écht niet missen…

Je kan FireEye Inc op de NASDAQ vinden onder ticker ‘FEYE’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.