Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Dit bedrijf rijgt de nieuwe hoogtepunten in sneltempo aan elkaar vast

R1 RCM levert administratieve diensten aan ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen. Het helpt bedrijven in de gezondheidssector met o.a. facturatie en pre-registratie van het cliënteel.

De marktwaarde van dit bedrijf gaat de laatste jaren gestaag hoger en nadert de kaap van 1 miljard.

Onderstaande grafiek van de website IntelligentTrendFollower is erg veelzeggend:

Het aandeel stond in de zomer van 2016 nog rond de $1 en nu al boven $8!

En er lijkt geen einde aan te komen, integendeel zelfs… het aandeel geeft opnieuw een mooi signaal door vorige week een nieuw hoogtepunt te maken.

Ook is er sprake van wat vele traders een ‘golden cross’ noemen.

Dat is het 50 daags gemiddelde (blauwe lijn) die het 200 daags gemiddelde (rode lijn) voorbij gaat in een opwaartse trend.

Dit wordt ook vaak gezien als een positief signaal.

Volgens IntelligentTrendFollower is het een goed idee om deze nieuwe high te kopen en een ‘stop loss’ te zetten op $6.94, zoals ook aangegeven staat op de grafiek.

Wacht dus niet langer en voeg dit aandeel toe aan je portfolio.

Het kan immers snel gaan met de koers van dit aandeel, zoals de laatste jaren ook het geval was!

Je kan dit doen door R1 RCM te zoeken op de NASDAQ onder ticker ‘RCM’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.