Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Dit bedrijf is bezig aan een race naar nieuwe hoogtepunten

De koers van het aandeel Ferrari is de laatste jaren snel opgelopen.

Aan de Bitcoin miljonairs zal het nochtans niet gelegen hebben: deze nieuwe elite heeft namelijk de voorkeur voor dat andere exclusieve merk, namelijk Lamborghini.

Bovenstaande afbeelding is van Anthony Maceroni, een speculant die opereert vanuit Long Beach, New York.

Op deze grafiek zijn bovenaan enkele aanduidingen te zien in het geel.

Deze zijn beide uitbraken uit een technisch patroon dat een ‘bull flag’ heet. Dat is een positief technisch patroon dat vaak leidt naar nieuwe koersstijgingen.

Zoals je ziet hebben we zelfs zeer recent nog een koersstijging gehad in dit aandeel.

Het aandeel lijkt dan ook klaar om nog verder door te stijgen. Ondanks de correctie in de indexen van de laatste paar maanden, is de vaart er zeker nog niet uit.

Volgens Maceroni is het dan ook maar een kwestie van tijd voor dit aandeel een nieuw hoogtepunt maakt.

Niet alleen de wagens van Ferrari kunnen pijlsnel acceleren, zo blijkt.

Mis dit nieuw hoogtepunt dus niet en voeg Ferrari NV toe aan je portfolio door deze te zoeken onder de ticker ‘RACE’ op de NYSE.

Off to the races!

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.