Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Drie projecten van absolute wereldklasse verzameld onder één dak

Grondstofbeleggers hebben zeker al gehoord van multi-miljardair Robert Friedland.

Dit is een van de grootste grondstoffenmagnaten.

Friedland maakt deel uit van de ‘Mining Hall of Fame’: hij heeft successen over heel de wereld kunnen vieren, van zijn Voisey’s Bay ontdekking in Labrador tot die van Oyu Tolgoi in Mongolië.

En deze man weet van geen ophouden. Hij heeft onder de naam Ivanhoe Mines weer verschillende droomprojecten verzameld.

Zo bevat Ivanhoe Mines 3 projecten van absolute wereldklasse:

  • Platreef – platinum, nickel, koper & goud
  • Kamoa – koper
  • Kipushi – zink, koper, zilver

De analisten van Equity Clock hebben dit project ook opgemerkt. Zij zien een hoopgevend technisch signaal verschijnen op de grafiek van Ivanhoe Mines, namelijk een dubbele bodem met een uitbraak boven het 50-daags gemiddelde.

Dit zou volgens Equity Clock wel eens een zeer goed instapmoment kunnen zijn voor zij die geïnteresseerd zijn in de grondstofmarkten.

Door dit aandeel te kopen laat je een absolute legende als Robert Friedland voor je werken.

Dit heeft in het verleden al veel mensen gigantische hoeveelheden geld opgeleverd.

Je vindt dit aandeel op TSE (CAD) onder de ticker IVN

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.