Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Dit toonaangevend 3D print bedrijf is zwaar ondergewaardeerd

3D printing gaat een geweldige toekomst tegemoet. Daar is Michele Schneider – de bestuurster van de divisie onderzoek & opleiding bij MarketGauge – van overtuigd.

De markt van het 3D printen heeft een kapitalisatie van amper $6 miljard. Dit is een van de meest ondergewaardeerde markten die je momenteel kan vinden.

Verwacht wordt dat tegen 2027 de kapitalisatie stijgt naar $63 miljard.

Schneider is enorm positief over ‘3D Systems Corporation’. Dit bedrijf biedt volgens haar het meest waar voor je geld.

De prijsgrafiek van de laatste jaren ziet er op het eerste zicht vrij belabberd uit.

Wie de moeite doet om onder de motorkap te kijken, ziet een heel ander beeld.

3D Systems Corp heeft de inkomsten aangewend voor de verdere ontwikkeling van hun technologieën.

Het heeft ondertussen contracten kunnen bemachtigen bij o.a. het leger, waar 3D print technologie gebruikt wordt om materialen lichter te kunnen maken.

Het aandeel zelf heeft het tot dusver middelmatig gedaan, maar het bedrijf is onderhuids véél sterker geworden.

Met 3D Systems Corp koop je een ondergewaardeerd aandeel in een sector met een mooie toekomst.

Je kan 3D Systems Corp vinden op de NYSE onder tickersymbool ‘DDD’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.