Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Een hele waslijst aan aandelen om te shorten

In tijden van verhoogde volatiliteit, kan je best marktneutraal beleggen.

De theorie daarachter is dat je long gaat op de sterkste financiële activa en short op de zwakste.

Zo zou je het goed moeten doen, ongeacht welke kant de indexen uit gaan.

Beleggers en speculanten bespelen vaak veel sneller de long kant.

Vandaar dat het de moeite is om de short kant eens onder de loep te nemen.

En dat is exact wat ze bij ChartSeer gedaan hebben!

Zij hebben maar liefst 11 aandelen gespot die het technisch slecht doen. Het tickersymbool staat op de grafiekjes linksboven.

ATH: Athene Holdings
BLL: Ball Corp
BATS: UK – US Tobacco
CDK: CDK Global
CHTR: Charter Comm
CLX: Clorox Company
GIL: Gildan Activewear
HCSG: Healthcare Service
SBAC: SBA Comm Corp
SEE: Sealed Air Corp
TMUS: T-Mobile US

Verwacht je nog meer volatiliteit in de markten? Dan zijn deze bedrijven volgens ChartSeer de ideale short posities om je hiertegen in te dekken of er zelfs van te profiteren!

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.