Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

De S&P500 staat klaar om uit te breken

De voornaamste indexen hebben weer wat richting naar boven gevonden.

Dit is iets wat voornamelijk indexbeleggers zeer graag zullen zien. Zij zitten namelijk al bijna een half jaar op hun honger.

Op de volgende grafiek zie je de prijsontwikkeling van de S&P500, de meest prominente aandelenindex op aarde.

Volgens Stew van ArtOfTrading staat deze index klaar om hoger te schieten.

Hij leidt dit af uit een ‘bull flag’ formatie, een positief technisch fenomeen (aangeduid met een wit tekstbalkje op de grafiek).

Een uitbraak naar boven zou een eerste doel opleveren van 2800 in deze index, en $279 in de bovenstaande ETF die de S&P500 vertegenwoordigt.

Bij ArtOfTrading blijven ze dan ook positief voor Amerikaanse aandelen. Ze verwachten eveneens dat na dat dit doel van 2800 bereikt is nieuwe hoogtepunten gaan volgen.

Als er nog aandelen zijn die je graag bij zou kopen, is dit waarschijnlijk een erg goed moment om dit te doen.

Als je het echter wat meer conservatief aanpakt en liever de index zelf bespeelt, kan je dit doen door de Vanguard S&P500 ETF te kopen.

Deze kan je vinden onder tickersymbool VUSA op de London Stock Exchange.

Off to the races!

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.