Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Dit luxueuze hotelmerk staat op het randje van een uitbraak!

Hyatt is een naam die al meer dan 50 jaar furore maakt in de hotelwereld.

Het merk is uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste namen in deze sector.

Er zijn weinig hotelgroepen die je een meer memorabel verblijf aan kunnen bieden dan dat Hyatt dat kan. Het merk staat dan ook voor kwaliteit & luxe.

De dure prijzen van de kamers weerhouden dit bedrijf allesbehalve ervan om mooie winsten neer te zetten!

Klanten die het zich kunnen permitteren, betalen graag een extra voor een comfortabel verblijf.

Dat zie je volgens aandelenhandelaar Venky Srinivasan ook duidelijk terug aan de prijs van een aandeel van Hyatt.

Het aandeel is de afgelopen paar jaar enorm opgelopen en staat nu nogmaals klaar voor een grote uitbraak naar boven, zo stelt Srinivasan.

Zo ziet hij op de grafiek dat de prijs klaar is voor een stevige beweging naar boven zodra het aandeel boven de $83 – de blauwe balk op de grafiek – kan komen.

Het aandeel is na de grote stijging van vorig jaar een aantal maanden aan het consolideren geweest, en nu is volgens Srinivasan dan toch het moment waarop aandeelhouders van Hyatt hebben gewacht aangebroken.

Zodra we Hyatt boven $83 zien, is de kans groot dat het alle remmen los is.

Ook jij kan hiervan profiteren natuurlijk, het enige wat je dient te doen is Hyatt Hotels Corporation te zoeken op de NYSE, deze vindt je daar onder ticker ‘H’.

Trade suggestie

Koop de NYSE:H optie met ticker [H] $85 – $95 Callspread (bullspread) met expiratie 16 NOV 2018 rond de 2,85 USD.

Op deze afbeelding zie je hoe je deze optiecombinatie kan innemen in het platform van TradersOnly:

Stop-loss: Verkoop de spread wanneer deze 50% in waarde daalt.

(leg nooit stop-loss orders in de markt voor opties maar volg dit zelf op en verkoop je positie wanneer de spread 50% in waarde is gedaald).

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.