Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Lift mee met de rijkste man ter wereld

Bill Gates is niet langer de rijkste man ter wereld.

Hij is met zijn $92 miljard uiteraard één van de rijksten op aarde, maar de nummer 1 plek is nu toch voor iemand anders…

Zijn vermogen is recent op spectaculaire wijze voorbijgestreefd door Jeff Bezos.

Bezos –oprichter en CEO van Amazon- is een dikke $40 miljard rijker dan Gates.

Jeff Bezos wordt geprezen door zijn manier van zaken doen. Dit is dan ook de reden waarom hij zo een imperium heeft kunnen opbouwen.

De onderstaande prijsgrafiek van EquityClock spreekt boekdelen.

Ondanks de grote volatiliteit in de aandelenmarkten, noteert Amazon weer aan recordkoersen.

De relatieve sterkte ten opzichte van de rest van de markt is dan ook tekenend.

De Amerikaanse aandelenindexen – waar Amazon ook een vrij groot deel van uitmaakt – zitten namelijk nog altijd een stuk onder hun hoogtepunt van januari dit jaar.

Dit zegt toch wel wat over de onderliggende sterkte van dit aandeel.

Amazon is nog altijd een absolute favoriet van beleggers wereldwijd en volgens EquityClock zit er nog altijd heel wat potentieel in.

Ondanks de al erg indrukwekkende stijging is het dus nog zeker niet te laat om in zee te gaan met dit aandeel.

Dus wacht niet langer, profiteer van de genialiteit van Bezos en koop Amazon. Je kan dit aandeel terugvinden op de NASDAQ onder tickersymbool ‘AMZN’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.