Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Dit aandeel brengt je naar hogere sferen

De afgelopen 18 maanden liepen veel speculanten storm voor Bitcoin.

In diezelfde periode was er ook veel belangstelling voor medische marihuana.

In vergelijking met Bitcoin stond deze sector toch minder in de schijnwerpers.

De sector van medische marihuana is vrij nieuw en de activiteiten beperken zich grotendeels tot Canada.

Eén van de bedrijven die bezig is met medische marihuana, heeft het op korte tijd al geschopt tot een listing op de New York Stock Exchange.

De NYSE is de grootste aandelenbeurs op aarde. Deze listing zorgt dan ook niet alleen voor het bedrijf in kwestie voor validatie, maar voor de sector in zijn geheel, zo stellen ze bij MarketChess.

Het gaat hier om Canopy Growth Corporation, de grootste beursgenoteerde teler van medische marihuana.

Bij MarketChess verwachten ze nog hevige bewegingen naar boven en ze zien nu alvast de eerste tekenen dat er onderhuids iets broeit.

Zo zie je op de onderstaande grafiek dat de koers – na de recente correctie – op uitbreken staat.

Dit aandeel kopen deze week zou dan ook een erg lucratieve zet kunnen blijken.

Deze sector maakt vaak explosieve bewegingen. Het is net daarin waar de kans ligt voor speculanten, die op korte tijd een mooie hoeveelheid geld willen verdienen.

Laat je deze kans dan ook niet ontglippen en stap tijdig in.

Je kan Canopy Growth Corporation vinden op de NYSE onder tickersymbool ‘CGC’.

Bij MarketChess zijn ze in ieder geval overtuigd van het potentieel van dit aandeel om je naar hogere sferen te brengen.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.