Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

De bekende FANG aandelen breken uit!

Facebook, Amazon, Netflix en Google zijn de onbetwiste sterren van de beurs.

Volgens Bespoke Invest kan dit succes van de FANG-aandelen wel even voortduren.

Ondanks dat we dit jaar heel wat volatiliteit op de beurzen hebben gezien, staan de FANG-aandelen weer op een nieuw hoogtepunt.

Dit spreekt toch wel van heel wat onderliggende sterkte bij deze technologiereuzen.

Facebook, Amazon, Netflix en Google staan klaar om verder te stijgen.

Dat illustreert Bespoke Invest met de volgende grafiek, waarop je duidelijk kan zien dat er een technische uitbraak heeft plaatsgevonden.

Het feest kan dus weer beginnen, zo lijkt het alvast.

Je kan de FANG aandelen kopen met behulp van de volgende informatie:

Facebook – noteert op de NASDAQ onder tickersymbool ‘FB’.
Amazon – noteert op de NASDAQ onder tickersymbool ‘AMZN’.
Netflix – noteert op de NASDAQ onder tickersymbool ‘NFLX’.
Google – noteert op de NASDAQ onder tickersymbool ‘GOOG’, en onder de naam Alphabet.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.