Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Hedge fund legende ziet de aandelenmarkten veel hoger gaan

George Soros & Warren Buffett zijn bekendste beleggingsguru’s.

Paul Tudor Jones is minder bekend bij het grote publiek. Toch is de boodschap van deze hedge fund veteraan even waardevol.

Jones wist de aandelencrash van 1987 te voorspellen.

Tot een tijdje terug was deze multimiljardair vrij negatief over de aandelenmarkten. Maar hij heeft nu zijn mening bijgesteld en zich aangesloten bij het stierenkamp.

Volgens Jones gaan we de rest van het jaar nog een stuk hoger op de aandelenmarkten.

Je zou dus kunnen verwachten dat de rest van het jaar het tegenovergestelde zou kunnen zijn van de turbulente periode van een aantal maanden terug.

Als Jones het bij het goede eind heeft is dit dus heel erg goed nieuws voor beleggers in aandelen, voornamelijk Amerikaanse.

Je zou er dan ook goed aan doen om je resterende cash eens aan het werk te zetten en je favoriete aandelen bij te kopen. Deze stierenmarkt kan immers nog een paar jaar aanhouden.

Als je het liever iets algemeen aanpakt dan kun je ook gewoon een index ETF kopen om op de stijging die Jones voorspelt in te spelen.

Zo heb je bijvoorbeeld de ‘Vanguard S&P500 ETF’. Deze kan je onder tickersymbool ‘VUSD’ vinden op de London Stock Exchange.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.