Dit aandeel maakt het ene hoogtepunt na het andere

De Amerikaanse technologiemarkt heeft het de laatste jaren heel erg goed gedaan.

Het is nog altijd het paradepaardje bij uitstek van beleggers op zoek naar schitterende rendementen.

Een bepaalde sub-sector in dit technologielandschap spant echter de kroon…

De laatste paar jaren is de markt voor halfgeleiders helemaal door het dak gegaan. Deze trend blijkt van geen ophouden te weten tot zover.

Een van de sterren in deze sub-sector is ongetwijfeld Nvidia, een Californisch bedrijf dat al een hele tijd een astronomische groei laat zien.

Ook bij de mensen van ArtOfTrading is dit bedrijf niet onopgemerkt gebleven. Zij zijn al een hele tijd lyrisch over dit aandeel en denken dat het nog een heel stuk hoger kan vanaf huidige niveaus.

Zij zien op de volgende grafiek een 3e op een volgende ‘bull flag’ verschijnen, een technisch fenomeen dat vaak leidt naar explosieve stijgingen.

Als het aandeel nu uit deze bull flag kan breken dan kunnen er op korte tijd weer tientallen punten bijgerekend worden in de prijs van dit aandeel, net zoals de vorige 2 keren het geval bleek te zijn.

Momenteel noteert het aandeel rond de $260. De volgende rally die er nu lijkt aan te komen zou het aandeel waarschijnlijk dichtbij de $300 brengen.

Dat zou toch maar even een dikke 10% winst geven op een korte periode!

Je zou er volgens de mensen van ArtOfTrading dan ook goed aan doen om dit aandeel zéér nauwkeurig te volgen.

Je kan alvast beginnen met het aandeel – Nvidia Corporation – op te zoeken op de NASDAQ onder tickersymbool ‘NVDA’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.