Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Dit krantenbedrijf is klaar om potten te breken

De New York Times bestaat al sinds 1851 en is dus meer dan anderhalve eeuw oud, iets dat over weinig bedrijven vandaag de dag gezegd kan worden.

Het langdurige succes van de NYT kan je makkelijk afleiden van het feit dat het maar liefst 125 Pulitzer prijzen heeft gewonnen, dat is meer dan welke andere krant dan ook.

Keith Kern – een technisch georiënteerde beursspeculant – van de website TraderzToolbox is het succes van dit krantenbedrijf ook niet ontgaan.

Kern ziet momenteel een erg mooie uitbraak verschijnen op de onderstaande grafiek van de NYT.

Na een sterke stijging in het begin van dit jaar is er sprake geweest van een consolidatie die meerdere maanden heeft geduurd.

Deze maand is dit aandeel echter uit zijn slaap ontwaakt en in één ruk door een erg belangrijke technische barriere – de neerwaarts lopende blauwe lijn – heen gestoten!

De tijd lijkt dan ook rijp om in te spelen op een soort stijging zoals we die in het begin van dit jaar zagen.

Volgens Kern kan de prijs hier vrij snel oplopen en is het dus aan te raden om een positie in te nemen in de NYT.

Dit kan je doen door New York Times Company te zoeken op de NYSE onder tickersymbool ‘NYT’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.