Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

De terugkeer van Thomas Edison zijn nalatenschap

General Electric is opgericht door de bekende uitvinder Thomas Edison.

De naam van dit bedrijf klinkt wereldwijd al meer dan 100 jaar bekend in de oren.

General Electric is uitgegroeid tot een multinational van formaat, en is o.a. actief in sectoren als elektronica & technologie.

De afgelopen 18 maanden presteerde het bedrijf ondermaats: aandelen General Electric gingen van het begin van 2017 tot nu meer dan 50% onderuit!

Dit komt o.a. door onzekerheden als gevolg van herstructureringen in het bedrijf.

Beleggers die al even meegaan op de markt weten natuurlijk dat een dergelijke daling een mogelijke opportuniteit zou kunnen zijn.

En dat is exact het geval als we Achilles Research moeten geloven.

Volgens hun is General Electric nu erg goedkoop in vergelijking met zijn concurrenten zoals Honeywell en 3M.

De analisten van Achilles Research hebben ook de dubbele bodem opgemerkt:

Het lijkt dan ook een erg goed idee om nu dit aandeel toe te voegen aan je portfolio.

Als je het slim wil spelen gebruik je een stop loss rond het niveau van $12.40. Zo heb je maar enkele procenten verlies mocht het toch mis gaan.

Als het echter gaat zoals Achilles Research verwacht, dan zit je al snel op aanzienlijke winsten.

Wacht dus niet langer en speel in op een rebound van deze oude reus!

Je kan General Electric vinden op de NYSE onder ticker ‘GE’.

Trade suggestie

Koop de NYSE:GE optie met ticker [GE] $13 – $15 Callspread (bullspread) met expiratie 21 DEC 2018 rond de 0,72 USD.

Deze screenshot laat zien hoe je deze trade inneemt in het handelsplatform van TradersOnly:

Stop-loss: Verkoop de spread wanneer deze 50% in waarde daalt.

(leg nooit stop-loss orders in de markt voor opties maar volg dit zelf op en verkoop je positie wanneer de spread 50% in waarde is gedaald).

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.