Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Deze appel smaakt nog altijd even zoet

Apple is het grootste bedrijf ter wereld en de beurswaarde nadert de kaap van 1.000 miljard.

Dat is een onmiskenbare mijlpaal die Apple als eerste bedrijf zou kunnen bereiken.

Apple is – samen met bedrijven zoals Amazon en Google – verantwoordelijk voor een behoorlijk deel van de stijging in de Amerikaanse aandelenindexen die we hebben gezien in deze stierenmarkt.

In een stierenmarkt heb je geregeld wel wat correcties, maar één ding is zeker: aandelen zoals Apple hebben al heel wat mensen fortuinen opgeleverd en het heeft er alle schijn van dat dit nog wel even zo zal blijven.

Ook John – een voornaam technisch analist – van de website Bullish Chart Patterns ziet reden om positief te zijn.

Hij ziet namelijk een mooie uitbraak uit een neerwaarts trendkanaal.

Dit wil zeggen dat deze tijdelijke terugval naar alle waarschijnlijkheid weer achter de rug is. De kans is groot dat we binnenkort weer op nieuwe hoogtepunten zitten.

Zoals je wel eens hoort: “if it’s not broken, don’t try to fix it”.

In andere woorden: zolang deze soort aandelen sterk blijven is het erg verstandig om erin geïnvesteerd te blijven en te profiteren van deze seculaire opwaartse trend.

Als je echter nog geen aandelen van Apple hebt, dan is dit een goed moment om die aan te schaffen.

Je kan Apple Inc vinden op de NASDAQ onder tickersymbool ‘AAPL’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.