Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Deze diepwater olieproducent steekt eindelijk zijn hoofd boven water

Ondanks dat de olieprijs zelf het erg goed gedaan heeft de afgelopen paar jaar, zijn heel wat olie-aandelen achtergebleven. Dit tot grote ergernis van vele beleggers.

Maar net daar ligt volgens Alex van MacroOps nu de opportuniteit!

Diamond Offshore Drilling is een bedrijf uit de oliesector gespecialiseerd in diepzeeboringen.

Er zijn een handvol aandelen zoals Diamond Offshore die nu pas uit hun slaap ontwaken.

Op de onderstaande grafiek zie je een Head (H) & Shoulders (S) bodemformatie, alsook van een uitbraak boven het horizontale weerstandsniveau.

Ook is het 50-daags gemiddelde nu stijgende en we staan op het punt om het 200-daags gemiddelde te overtreffen.

Het ziet er volgens Alex dan ook erg hoopvol uit voor dit bedrijf.

Zodra het 200-daags gemiddelde achter ons ligt is de kans groot dat dit aandeel een forse spurt hoger zal inzetten.

Diamond Offshore Drilling Inc kan je vinden op de NYSE onder tickersymbool ‘DO’.

Trade suggestie

Koop de NYSE:DO optie met ticker [DO] $20 – $25 Callspread (bullspread) met expiratie 21 DEC 2018 rond de 1,91 USD. Deze afbeelding laat zien hoe je deze optiecombinatie inneemt in het handelsplatform van TradersOnly.

Stop-loss: Verkoop de spread wanneer deze 50% in waarde daalt.

(leg nooit stop-loss orders in de markt voor opties maar volg dit zelf op en verkoop je positie wanneer de spread 50% in waarde is gedaald).

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.