Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

De Netflix rally gemist? Dit is je herkansing

De tijd van de CD, DVD en Blu-ray is voorbij: vandaag draait alles om directe voldoening en daarom is het streamen van muziek en films heel populair.

Netflix groeit dan ook razendsnel.

De aandelenkoers van Netflix liegt er niet om. Dit jaar staat het bedrijf – dat overigens nog maar half om is – al op zo’n +100%!

Een soortgelijk bedrijf doet het zelfs nog beter dit jaar. Waarschijnlijk hebben jullie er nog nooit van gehoord.

Maar wie dit aandeel wel al kent en een tijdje volgt is Stew van ArtOfTrading, een doorwinterd technisch analist.

Het betreft hier IQIYI, en het bedrijf staat bekend als de Chinese versie van Netflix.

Volgens Stew zien we op de onderstaande grafiek van IQIYI een technisch fenomeen dat een ‘falling wedge’ heet: een tijdelijke correctie die plaats geeft aan een verwoestende rally.

Volgens Stew is het een erg goed moment om nu in te stappen op deze sneltrein die weldra op zoek gaat naar mooie winsten!
Laat deze kans dus niet schieten en stap tijdig in, je kan IQIYI vinden op de NASDAQ onder tickersymbool ‘IQ’

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.