Let op! Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg en mogelijk meer verliezen door het hefboomeffect.

Dit bericht bevat een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Het meest gegeerde bedrijf in de goudsector

Rick Rule is een van de meest succesvolle beleggers op aarde. Binnen de grondstoffensector staat hij bekend als een legende.

Kirkland Lake Gold is één van zijn succesvolle beleggingen.

Een mooie ontdekking in Australië heeft zijn effect op de koers van het aandeel:

Binnen Kirkland Lake Gold is multi-miljardair Eric Sprott de grootste aandeelhouder.

Kirkland Lake Gold heeft overigens ook 20% van het Australische Novo Resources in handen.

Dit exploratie bedrijf zou wel eens op een astronomische hoeveelheid goud kunnen zitten.

Dat is een factor die de komende maanden de prijs verder door het dak kan jagen.

Het is al een tijdje een van de meest gegeerde namen in de goudsector. En het heeft er alle schijn van dat dat nog wel even zo zal blijven.

Blijf dus niet achter en voeg Kirkland Lake toe in je portfolio. Je kan dit doen door het bedrijf te zoeken op de NYSE onder tickersymbool ‘KL’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft een positie in de hierboven besproken financiële activa.

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.